Over Mark

Hallo. Welkom bij Healer Amsterdam. Mijn naam is Mark Kooperberg en ik hoop dat we elkaar binnenkort in het echt mogen ontmoeten. Mijn missie in het leven is om mensen opnieuw met hun Zelf en hun dromen te verbinden om deze in volle overgave, liefde en gezondheid te leven.

Helen kan je zelf. Een belangrijk onderdeel van heling is geloof en ontvangen. Je kan heel makkelijk je zelf helen door contact te maken met je zelf, met God, de engelen of iets anders waar je in gelooft. We zijn alleen vergeten hoe het moet. En geloven doen we er vaak al helemaal niet meer in. We zoeken vaak heling buiten ons zelf, in plaats van in onszelf. Belangrijke belemmeringen in ons leven kunnen zijn overtuigingen, gevoelens, daaruitvolgende acties en daarmee gepaard gaan van verlaging van trillingsgetal. Ook het beeld wat je van jezelf hebt speelt hierin een belangrijke rol. Als je bijvoorbeeld alleen maar mensen om je heen hebt die niet ouder worden dan 70, zal je vaak zelf ook niet een verwachting worden dat je ouder wordt. Dit werkt allemaal door in wie je bent en wie je wordt.

Hier bij Healer Amsterdam kan ik een gids zijn. Een hulpbron die je verder kan helpen van waar je nu bent, naar daar waar je wilt zijn. Wil je graag een afspraak maken: KLIK DAN HIER.